pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Smslån med Mobillån AB


Ett smslån är ett kortsiktigt snabblån vilket innebär att det går snabbt att få pengarna om låneansökan för smslånet går igenom, men att lånet ofta även ska betalas tillbaka relativt snabbt. Ofta ska ett smslån betalas tillbaka inom 1 månad. Summan du ska betala tillbaka är hela lånet plus en avgift eller ränta. Smslån är ofta räntefria och istället för ränta tas en fast avgift ut.

Andra lånar 4000 för att köpa en pryl, kanske ett TV-spel, en ny dator eller en fågel. Vad man än väljer att göra med sina 4000 kr så ska man aldrig ta ett mobillån i syftet att återbetala ett gammalt SMSlån. Den korta återbetalningstiden (30 dagar) och det relativt höga beloppet kan lätt sätta dig i en ekonomisk knipa. Låna med måtta och var rädd om dig och din ekonomi!


Mobil lån där man ansöker om lån via sms är den snabbast växande låneformen i Sverige. Företeelsen är relativt ny men tjänsterna breder snabbt ut sig över landet. Mobillån är en form av mikrolån där man som låntagare kan ansöka om mindre belopp med kort återbetalningstid. Vanligaste summan för mobil-lån är 500 kr, 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr men även något större summor som 10 000 går snabbt och enkelt att låna idag. Vanligast bland unga är att låna en femhundring och betala tillbaka 30 dagar senare.

Om du har betalningsanmärkningar kan Mobillån Sverige vara ett alternativ. De lånar ut trots betalningsanmärkningar eftersom en individuell kreditbedömning görs vid varje lån.
Smslån betalningsanmärkningar...Mobil lån där man ansöker om lån via sms är den snabbast växande låneformen i Sverige. Företeelsen är relativt ny men tjänsterna breder snabbt ut sig över landet. Mobillån är en form av mikrolån där man som låntagare kan ansöka om mindre belopp med kort återbetalningstid. Vanligaste summan för mobil-lån är 500 kr, 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr men även något större summor som 10 000 går snabbt och enkelt att låna idag. Vanligast bland unga är att låna en femhundring och betala tillbaka 30 dagar senare.

Om du har betalningsanmärkningar kan Mobillån Sverige vara ett alternativ. De lånar ut trots betalningsanmärkningar eftersom en individuell kreditbedömning görs vid varje lån.
Reklam