pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Mobillån utan ränta


Kraven för att få ta ett SMSlån är att du är 18 år och vara skriven i Sverige. Det är ofta som tidigare nämnt även möjligt för dig med betalningsanmärkning att få ett SMSlån. Om du skulle få avslag får du ofta svar inom kort, du KAN även få avslag trots du inte har någon betalningsanmärkning.

Låna trots betalninganmärkningar


När du tar ett mobillån ska du tänka på att du får betala en hög effektiv ränta trots att mobillånen är räntefria. På själva lånet tillkommer alltså ingen ränta men i och med att mobillånet har en uppläggningsavgift som, ofta på några hundra kronor, får lånet en väldigt hög ränta.

Det är vanligt att man minst måste vara 20 år för att få ta ett mikrolån i Sverige, men det kan variera mellan olika aktörer.
Smslån betalningsanmärkningar...När du tar ett mobillån ska du tänka på att du får betala en hög effektiv ränta trots att mobillånen är räntefria. På själva lånet tillkommer alltså ingen ränta men i och med att mobillånet har en uppläggningsavgift som, ofta på några hundra kronor, får lånet en väldigt hög ränta.

Det är vanligt att man minst måste vara 20 år för att få ta ett mikrolån i Sverige, men det kan variera mellan olika aktörer.
Reklam