pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Smslån med betalningsanmärkningar


Långivare använder de uppgifter som kreditupplysningsföretag har noterade i sina register. Finns du noterad med betalningsanmärkning i hos något kreditupplysningsföretag kan det vara svårt att få låna pengar hos traditionella banker och kreditinstitut. Det är däremot inte omöjligt att få låna pengar med anmärkning, det finns bara mindre att välja på.

Vill du låna pengar med en betalningsanmärkning i bagaget så är internetlånen eller mobillånen att föredra. För större belopp är internetlånen att föredra, man kan ofta låna upp till 350 000 kronor vilket gör lånet behändigt i samband med till exempel bilköp eller husrenovering. Behöver du en mindra summa, väldigt snabbt är det istället mobillånen du borde kika efter då man kan låna upp till 5000 kronor, vilka är på ditt konto inom 15 minuter. Det finns gott om låneförmedlare på marknaden och det kan vara klokt att jämföra dem för att se vart du kan få bäst villkor efter dina önskemål.Har du gamla betalningsanmärkningar i bagaget så ligger det inte på något sätt som hinder för att få ett smslån. Det är så hård konkurrens mellan låneinstituten så att de praktiskt taget skriker efter kunder, oavsett tidigare ekonomiska förehavanden. Tiden med betalningsanmärkningar som ett hinder är alltså som bortblåst och man kan idag även få billån, huslån och båtlån med betalningsanmärkningar i bagaget.


Genom att bara testa och fylla i ett formulär kan du snabbt få reda på om du får låna pengar och därmed bli kund. Ibland kanske kreditföretaget behöver kompletterande information om dig och då kanske de kontaktar dig personligen. Detta kan gälla bland annat inkomster eller frågor om din finansiella historia. Ingen ”dra alla över en kam”- mentalitet alltså. En bra ide kan vara att kontakta olika företag och därmed se vart ni får de bästa villkoren för ert lån.

En betalningsanmärkning finns registrerad i tre år och i de allra flesta fall har en person hunnit reda upp sin ekonomi tidigare än tre år. Därför finns det långivare som har specialanpassade lån för dig med betalningsanmärkningar.
Mobillån trots betalningsanmärkning...Genom att bara testa och fylla i ett formulär kan du snabbt få reda på om du får låna pengar och därmed bli kund. Ibland kanske kreditföretaget behöver kompletterande information om dig och då kanske de kontaktar dig personligen. Detta kan gälla bland annat inkomster eller frågor om din finansiella historia. Ingen ”dra alla över en kam”- mentalitet alltså. En bra ide kan vara att kontakta olika företag och därmed se vart ni får de bästa villkoren för ert lån.

En betalningsanmärkning finns registrerad i tre år och i de allra flesta fall har en person hunnit reda upp sin ekonomi tidigare än tre år. Därför finns det långivare som har specialanpassade lån för dig med betalningsanmärkningar.
Reklam