pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Sms lån trots betalningsanmärkning


Vem som helst kan ställa frågor hos kreditupplysningsföretagen för att kontrollera om du har en betalningsanmärkning. Ett utslag hos kronofogden där du döms att betala din skuld, hamnar ytterst snabbt i kreditupplysningsföretagens register då de dagligen hämtar uppgifter ur kronofogdens register.Finns det någon möjlighet att bli av med en betalningsanmärkning? En betalningsanmärkning ligger kvar i tre (3) år efter att skulden har registrerats. Detta framgår av 8 paragrafen kreditupplysningslagen (1973:1173) Det är i princip omöjligt att bli av med betalningsanmärkningen innan dessa tre år har förflutit. Så länge det inte är kronofogden som har handlat felaktigt kommer inte betalningsanmärkningen att ”avskrivas” i förtid. Alltså måste den som har dragit på sig en betalningsanmärkning leva med den till dess att den tas bort ur registret.

Det finns ett par sätt att ändå få låna pengar; äger du någon typ av fastighet kan du använda den som säkerhet. Har du en vän, familjemedlem eller liknande som vill gå i borgen för dig, det vill säga; de står för eventuella kostnader om du inte skulle kunna betala av lånet i framtiden.


BlueStep gör en individuell bedömning

Förhandla om ditt bolån
Mobillån trots betalningsanmärkning...BlueStep gör en individuell bedömning

Förhandla om ditt bolån
Reklam