pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Mobillån och aktörer


Det finns som sagt flera olika sorters lån och vi på Webguiden kommer att försöka hjälpa dig förstå skillnaden mellan olika lån samt flera begrepp i lånebranschen. Vi kommer att skriva artiklar som ökar dina möjligheter att få ett bra lån, med eller utan betalningsanmärkning.

När du tar ett mobillån ska du tänka på att du får betala en hög effektiv ränta trots att mobillånen är räntefria. På själva lånet tillkommer alltså ingen ränta men i och med att mobillånet har en uppläggningsavgift som, ofta på några hundra kronor, får lånet en väldigt hög ränta.


Fördelen med snabblån är att ingen kommer fråga vad du ska ha pengarna till och ofta kan du låna trots att du har betalningsanmärkningar, något som är ganska unikt i lånebranschen. Istället för att titta på om du har någon anmärkning tar man ofta hänsyn till din ekonomiska situation rent generellt, din ålder osv.
Betalnings anmärkning mobillån...Fördelen med snabblån är att ingen kommer fråga vad du ska ha pengarna till och ofta kan du låna trots att du har betalningsanmärkningar, något som är ganska unikt i lånebranschen. Istället för att titta på om du har någon anmärkning tar man ofta hänsyn till din ekonomiska situation rent generellt, din ålder osv.
Reklam