pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Sms lån och mobil lån


Vänder ni er istället till en av de många långivarna för mobil lån så är marknaden helt annorlunda. Inga krångliga formulär, blanketter, kreditkoll och så vidare. Det är inga som helst problem att få mobil lån med betalningsanmärkningar sedan tidigare. Även snabbheten är helt överlägsen. Oftast får man pengarna på sitt konto bara 15 minuter efter att man med hjälp av mobilen SMS: ade in kontonummer och summa.

4000 kr är ett av de högsta beloppen som kan beviljas vid mikrolån så som mobillån och internetlån. Högre belopp passar helt enkelt inte in i ramen för detta lånekoncept. Anledningen är dels den korta återbetalningstiden på 30 dagar. Ett SMSlån på tex 10000 kr är inte rimligt att återbetala inom en så kort tidsram.


En del mobillån marknadsförs som räntefria och det tillkommer istället en fast administrationsavgift. Viktigt att tänka på är dock att denna avgift utgör en stor del av lånet och omräknat till % blir det en väldigt hög ränta. Nu rör det sig oftast om belopp på runt ett par tusenlappar som man lånar via ett mobillån och den procentuella kostnaden kan därför kännas mer ok än om det vore en större lån.

Om du har betalningsanmärkningar kan Mobillån Sverige vara ett alternativ. De lånar ut trots betalningsanmärkningar eftersom en individuell kreditbedömning görs vid varje lån.
Lån trots betalningsanmärkning...En del mobillån marknadsförs som räntefria och det tillkommer istället en fast administrationsavgift. Viktigt att tänka på är dock att denna avgift utgör en stor del av lånet och omräknat till % blir det en väldigt hög ränta. Nu rör det sig oftast om belopp på runt ett par tusenlappar som man lånar via ett mobillån och den procentuella kostnaden kan därför kännas mer ok än om det vore en större lån.

Om du har betalningsanmärkningar kan Mobillån Sverige vara ett alternativ. De lånar ut trots betalningsanmärkningar eftersom en individuell kreditbedömning görs vid varje lån.
Reklam