pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Bluestep lån med anmärkning


Det är kronofogden eller domstolen som utfärdar betalningsanmärkningar om man kunnat slå fast att det är personen som inte betalts fel. Detta innebär i praktiken att personen i fråga som inte betalt sina räkningar hamnar i de register som företag använder för att göra kreditupplysningar innan de beviljar sin tjänst som kan vara allt från lån till ansökan om abonnemang. Denna information lagras i tre år oavsett om personen i fråga betalar eller ej. Det är flera olika typer av företag som använder dessa register, de vanligaste är banker och långivare, företag som erbjuder telefonabonnemang och hyresvärdar.

Mobillånen är här för att stanna eftersom att det inte har någon vidare konkurrens gentemot andra låneinstitut tack vare sin överlägsna smidighet och snabbhet. Så länge man har en mobil i handen behöver man alltså inte längre vara rätt för att få slut på pengar.


Mobillån med betalningsanmärkning är alltså verklighet och trodde ni att ni stod utanför systemet efter en liten förseelse så trodde ni fel. Titta runt på internet och jämför olika institut for att hitta den med villkor som bäst passa ert behov.

Större lån utan fast inkomst
Lån trots betalningsanmärkning...Mobillån med betalningsanmärkning är alltså verklighet och trodde ni att ni stod utanför systemet efter en liten förseelse så trodde ni fel. Titta runt på internet och jämför olika institut for att hitta den med villkor som bäst passa ert behov.

Större lån utan fast inkomst
Reklam