pia-projektet.nu

Låna trots betalningsanmärkning

Hur kan jag låna trots anmärkningar? Det är en fråga många ställer sig. Vi hjälper dig finna lån trots att du har betalningsanmärkning.

Betalningsanmärkning


Så står det att läsa i några hemsidor till de företagen som ploppar upp när man söker på ordet ”lån” via en helt vanlig sökmotor på internet. En sökning, enbart på svenska sidor ger efter några sekunder 530 000 resultat.

Det är inte några som helst problem att idag få mobillån med betalningsanmärkning. Oftast så kollar inte låneinstituten ens upp din ekonomiska historia och om de gör det så är de ofta väldigt generösa då det handlar om så små belopp. Mobillån brukar ha en maxgräns på 5000 kr vilket också är dess största nackdel.


Med bara ett par knapptryckningar från mobilen kan man inom 15 minuter ha upp till 5000 kronor insatta på sitt bankkonto vilket öppnar många dörrar och möjligheter för oss som konsumenter. Istället för att missa erbjudandet på REA: n så kan man göra klippet genom att helt enkelt be om ett litet lån och därför spara mellanskillnaden mellan låneavgiften och ordinariepriset. Mobillånen är räntefria men har en låneavgift som varierar mellan aktörer och önskat lånebelopp.
Bolån trots betalningsanmärkning...Med bara ett par knapptryckningar från mobilen kan man inom 15 minuter ha upp till 5000 kronor insatta på sitt bankkonto vilket öppnar många dörrar och möjligheter för oss som konsumenter. Istället för att missa erbjudandet på REA: n så kan man göra klippet genom att helt enkelt be om ett litet lån och därför spara mellanskillnaden mellan låneavgiften och ordinariepriset. Mobillånen är räntefria men har en låneavgift som varierar mellan aktörer och önskat lånebelopp.
Reklam